Sebastian Palmqvist. Foto: Robert Axell/Mullsjö AIS
innebandy

Jagad Palmqvist blir kvar i Mullsjö

Ytterligare en nyckelspelare väljer nu - trots lockrop från toppklubbar - att stanna i Mullsjö.

Juniorlandslagsmannen Sebastian Palmqvist har fått anbud från flera toppklubbar i innebandyns superliga. Men nu är det klart att han blir kvar i Mullsjö, ett nytt kontrakt är påskrivet.

– Jag vill vara med i den satsning som vi gör i Mullsjö och jag vill fortsätta att utvecklas här. Nu vill vi ta nästa steg, säger Sebastian Palmqvist.

Så resonerade tidigare även David Gillek, Petter van Keppel, Kasper Hedlund och Jimmie Pettersson - nyckelspelare som även de valt kvar Nyhemshallen genom att tidigare ha förnyat kontrakten. Dessutom har ju Mullsjö lyckats locka tillbaka landslagsbacken Kim Hadelund.

Sebastian Palmqvist kom till Mullsjö för tre säsonger sedan från Köping och det stora genombrottet kom den gågna säsongen. Den spelintelligenta och placeringssäkra junioren har blivit en nyckelspelare i Mullsjö.

– Vi är otroligt glada att Sebastian Palmqvist vill fortsätta vara en del i vår långsiktiga satsning. Han är redan i dag oerhört värdefull för oss och har stor potential. ”Palle” är väldigt viktig för vår framtid och jag är övertygad om att han kommer att blomma ut ännu mer de kommande säsongerna, säger sportchef Jesper Axell.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".