Jonathan Almström i Tenhult med ett akrobatiskt inkast. Foto: Henrik Gustavsson/SR.
Fotboll

Tenhult förlorade stort

Mattias Larsson: "I stort sett en ganska bra match"
3:24 min

Tenhult följde upp förra helgens brakförlust, 0-6, med att på nytt förlora med stora siffor. Det blev 0-4 hemma mot topplaget Lärje-Angered.
- Den här matchen var helt annorlunda. Förra veckan var det en genomklappning. Idag släppte vi in två mål på hörna och blev desperata för att komma ikapp, sade tränaren Mattias Larsson.

Det är lätt att stirra sig blind på resultaten och i den här matchen var det helt klart för stora siffror.

I 60 minuter var matchen helt jämn och fortfarande mållös eftersom båda lagen hade svårt att skapa hundraprocentiga målchanser. Men på kort tid gjorde Lärje-Angered två mål på hörna och sedan var det ridå ner. Trean och fyran kom på tilläggstid när Tenhult satsade framåt.

Hur som helst är det att faktum att Tenhult bara har nio poäng inspelade efter tio omgångar. Det ger en plats på den nedre halvan och inte på den övre, som är lagets målsättning.

- Vi får väl utvärdera under uppehållet. Vi sade redan när vi satte målet att vi inte visste var vi stod. Vi har haft en stor omsättning på spelare och det är en ny serie, säger tränaren Mattias Larsson.

Henrik Gustavsson
henrik.gustavsson@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".