1 av 5
Filip Kroon får slå ut i morgon i stället. Foto: Robert Davidsson/Sveriges Radio.
2 av 5
Foto: Robert Davidsson/Sveriges Radio.
3 av 5
Foto: Robert Davidsson/Sveriges Radio.
4 av 5
Foto: Robert Davidsson/Sveriges Radio.
5 av 5
21-åriga tvillingparet Rasmus och Linus Olsson från Värnamo GK har spelat på Svenska touren i två år. Foto: Robert Davidsson/Sveriges Radio.
golf

Regnet avbröt Svenska touren

"Får hoppas banan är i bra skick i morgon"
0:51 min

Golfspelarna på Svenska touren i Isaberg i Hestra fick plocka fram paraplyerna och packa ner golfklubborna strax före lunch i dag. Då regnade det så pass mycket att det inte gick att fortsätta.

Det regnade så pass mycket att det inte gick att fortsätta Svenska touren och prognosen för resten av dagen såg inte bättre ut, så tävlingen avbröts för dagen och kommer återupptas i morgon.

– Det känns tråkigt att inte spela första dagen, men ganska lättad också. För banan var ganska blöt, säger Filip Kroon, som spelar för Isabergs GK.

Isabergsspelaren Filip Kroon får nu vänta tills i morgon med att komma igång med tävlingen. Kvart över nio slår han ut och nu gäller det att ladda om på nytt.

– Lite träning på rangen, men mest vila blir det. Får hoppas att banan är bra skick då, säger han.

Förhoppningsvis är vädret bättre i morgon så att tävlingen kan återupptas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".