Victor Ferraresi är tillbaka i Mullsjö. Foto: Joel Jonsson/Sveriges Radio
Innebandy

Ferraresi försonas och återförenas med Mullsjö

Victor Ferraresi är tillbaka i Mullsjö AIS efter kontraktsbråket som gjorde att han försvann till Tyresö för några år sedan.

Det är två år sedan som Ferraresi lämnade Mullsjö efter ett kontraktsbråk och relationen har sen dess varit frostig. Men även frost tinar och på en presskonferens klockan 12 i dag presenteras Ferraresi som Mullsjös senaste värvning

– Jag valde att börja plugga. Då såg jag det som enda alternativet egentligen att försöka föra en diskussion med Mullsjö om att komma tillbaka. Vi har haft en bra dialog hela vägen fram tills att det blev klart i går. Både jag och klubben har lärt oss av tidigare misstag, säger Victor Ferraresi.

Vad hände där?

– Det var en del kontraktsdispyter. Men vi har haft en bra dialog om vad som inte får gå snett nu.

Vad kommer publiken i Nyhemshallen få se?

– De kommer få se en spelare som bjuder upp lika mycket som förra gången och avgöra viktiga matcher. Sista matchen mot Sirius fick jag skjuta tillbaka Mullsjö till högsta ligan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista