Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Jönköping

Cateringfirma saltade kött i badkar

Publicerat fredag 6 september 2013 kl 10.31
Foto: Claudio Bresciani/Scanpix

Ett matställe med catering utanför Jönköping har använde ett rostgt badkar att salta kött i. Nu får de påpekanden från miljökontoret efter en inspektion.

Anmärkningar riktas också mot att sopsäckar används för att slå in rökt kött i vid transport och att man binder upp kött med ståltråd.

Miljökontoret anser att matstället bör se över sina val av material. Verksamheten kommer att få återbesök senare i september.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".