Foto: Adam Ihse/Scanpix.
konsument

Höll på Real - men hamnade hos PSG

Mannen köpte biljett för att kunna se supermatchen mellan Real Madrid och Paris i Göteborg. Men biljettförsäljningsföretaget i Jönköping gav honom fel biljetter. Istället för att jubla med Real-fans hamnade han på andra sidan.

Mannen från Malmö köpte två biljetter till en fotbollsmatch mellan Real Madrid och PSG av ett biljettförsäljningsföretag i Jönköping.

Mannen ville ha biljetter i Real Madrids sektion och fick bekräftat av företaget att hans biljetter gällde för just den sektionen.

Men det visade sig att biljetterna gällde för PSG:s sektion. Mannen och hans sällskap fick alltså stå på fel lags sida, något som han upplevde som mycket olustigt, enligt en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden. När mannen ville han ha pengarna tillbaka svarade företaget att han inte alls begärt biljetter på Real Madrids sida av arenan.

Nyheterna P4 Jönköping
news.jkpg@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".