Johan Davidsson och Anders Mårtensson gästade Hasse och Håkan. Foto: Kajsa Hallberg/Sveriges Radio.
P4 Morgon

Davidssons nya karriär som imitatör

5:57 min

Det blev en morgon som bjöd på allt från curlingskola och hockeysnack till oförglömliga imitationer. Hasse och Håkan vikarierade i morgonstudion och gästades av Bo Mattsson, Anders Mårtensson och Johan Davidsson.

Det fanns en och annan i länet som trodde att de försovit sig i morse. Men det var bara Hasse Pettersson och Håkan Eng som gjorde ett litet gästspel i P4 Morgon.

Kjell Ahlkvist fick aldrig chansen att försova sig. Kjelle som var på gårdagens Grammisfest i Stockholm fick sig ett litet oväntat telefonsamtal så här dagen efter...

Hasse hade laddat med en hel drös med frågor om curlingens regler och hur man bör tänka när man spelar. Bo Mattsson som spelat curling i drygt 40 år hade svar på alla Hasses frågor.

Johan Davidsson fick en liten paus i rehabträningen när han kom förbi studion. Visst blev det en del hockeysnack men eftersom även Anders Mårtensson var på plats så blev det en del del prat om imitationer. Johan bjöd på en rejäl överraskning när han imiterade Leif GW Persson! För det var väl Johan som imiterade?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista