Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
P4 Morgon

Elin bakade "riktiga" semlor

Publicerat tisdag 4 mars 2014 kl 10.35
Elin bakar semlor
4:14 min
Locket på och semlan är klar!

Det är fettisdagen och Elin testade på att baka semlor. Riktiga semlor.

Då var det åter dags för fettisdagen - dagen då det är fritt fram att trycka i dig så många semlor du kan, orkar och vill. Elin gick steget längre, klev in i köket och bakade egna, riktiga semlor. Med "riktiga" semlor syftar vi på sådana som fylls med mandelmassa.

- Det finns ju de som hädar och tar vaniljkräm i sina semlor, säger Susanne Jarl på Napoleons konditori som guidade Elin i semeldjungeln.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".