Matilda Carlsson
Gislaved volleybolldamer hade tyvärr inte så mycket att jubla åt i matchen mot Svedala. Foto: Mattias Sundler/Sveriges Radio
Volleyboll

Svedala vann enkelt över Gislaved

Mathilda Carlsson i GVK: "Vi gör många egna misstag"
2:31 min

Det blev ingen rolig start på 2015 för Gislaveds vollybolldamer i elitserien. Årets första match slutade nämligen med en klar 0-3 förlust hemma mot Svedala.

Gislaveds volleybolldamer var aldrig riktigt nära att hota Svedala när elitserien i volleyboll drog i gång igen efter juluppehållet. Även om GVK hängde bra med i det första setet som var deras bästa kunde Svedala ändå vinna det med 25-20.

I det andra setet tog Svedala snabbt hand om kommandot och rykte ifrån till en stor ledning. Mycket tack vare lagets stjärnor Franks Holly och Wedan Autumn. Till slut blev det hela 25-11 i det andra setet.

Efter pausen tog Gislaved ledningen med 3-2 men sedan var det slut på det roliga. Gästerna kunde tämligen enkelt gå ifrån till seger med 25-17 i det tredje setet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".