Julia Lindman. Foto: Josefine Odh
Julia Lindman. Foto: Josefine Odh

Mullsjötjej ofrivilligt räddad i råndrama

4:31 min

Två män anföll Julia Lindman mitt i centrala Falun när en man rusade till undsättning.

Was acting a robbery victim in a short film when suddenly a man shows up to rescue me. He disappeared just as fast as he...

Posted by Julia Lindman on den 8 september 2015

Problemet var bara att Julia var mitt uppe i en filminspelning och att allt var iscensatt.  Det uppfattade dock inte den unge mannen, som springer rakt in i vad som skulle kunna vara en farlig situation för att rädda Julia. 

När mannen upptäcker sitt "misstag" försvinner han dock snabbt från platsen, skriver Expressen. Nu efterlyser dock 25-åriga Julia, från Mullsjö men numera boende i Falun, sin okände hjälte via sociala medier.

– Jag är fortfarande paff. Och smickrad över att någon vill rädda mig. Det skulle vara så kul att träffa honom. Jag är så imponerad, säger Julia till Expressen.

P4 Jönköpings Hasse Pettersson fick tag på Julia, som egentligen är sjuksköterska men som "extraknäcker" som artist och skådespelare. Hör intervjun med henne i ljudklippet ovan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista