Fansen som följer sin idol land och rike runt

3:11 min

Amanda Berggren och Elin Axén har följt sin idol Robin Stjernberg i över fyra år nu. På onsdagen kom de till Jönköping för att lyssna på honom.

När Robin Stjernberg slog igenom i TV-programmet Idol för fyra år sedan fick han många fans. Sedan dess har mycket hänt i Stjernbergs karriär. Han har bland annat vunnit Melodifestivalen och medverkat i många kända TV-program. Men fansen har inte svikit honom.

Amanda Berggren och Elin Axén har följt honom var han än har uppträtt och spelat. De har stått i kylan och väntat på honom, de har köpt hans singlar och de har skapat en relation till honom. Och Robin Stjernberg själv har lärt känna sina fans. Han har lärt sig deras namn och vet vilka de är. Totalt är det en grupp på cirka 30 stycken som följer honom överallt i dag.

I dag besökte Robin Stjernberg, som just nu är inne i en period där han producerar mycket musik enligt honom själv, P4 Jönköpings studio. På plats i Jönköping fanns även fansen Amanda Berggren, som åkt de drygt 20 milen från skånska Osby, och Elin Axén, som åkt från Skövde.

Hör Robin Stjernberg berätta om sin relation till de mest lojala fansen. Lyssna även på Amanda och Elin när de berättar hur mycket Robin betyder för dem.