Isaac Rosén, Mullsjö (Foto: Henrik Gustavsson/Sverigesradio)
Isaac Rosén, Mullsjö (Foto: Henrik Gustavsson/Sverigesradio)
Innebandy

Heta känslor när Mullsjö och Växjö spelade oavgjort

Mikael Hill: Det här vill publiken se
2:35 min

Efter slutspelet förra säsongen så finns det en rivalitet mellan Mullsjö och Växjö. Efter 5-5 i Nyhemshallen är känslan att den förstärktes.

Efter en avvaktande första period och inledning av andra perioden byggdes sakta men säkert en nerv upp i matchen. Då var ställningen 1-1, men plötsligt hände allt.

Matchen exploderade i ett känslohav och publiken var med på noterna. Det var målchanser i varje byte och mindre eller större gruff vid varje avblåsning.

Det kommer nog att finnas anledning att titta på vissa händelser efteråt. Växjöbacken Johan Roos crosscheckade Petter van Keppel på hockeymanér rakt över ansiktet varpå Mullsjöspelaren svarade med att knäa sin motståndare.

Det var 3-3 efter två perioder och i den tredje svängde det fram och tillbaka. Växjö hade ledningen med 4-3, men Mullsjö vände till 5-4 men fick ändå nöja sig med 5-5 efter tre perioder och en poäng. I förlängningen var Växjö nära en seger då de fick spela 5 mot 3 på slutet.

Mullsjö-Växjö 5-5 (1-1 (2-2, 2-2, 0-0)
Mullsjö: Isac Rosén 2, Sebastian Palmqvist 2, Emil Kihlblom.,
Växjö: André Andersson, Manuel Engel, Robin Mourujärvi, Niklas Ramirez, Christopher Holmér.
Publik: 936 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".