Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Jönköping

Restauranger i Jönköping varnas för dålig hantering

Publicerat måndag 15 februari 2016 kl 11.08
Kock i restaurang. Foto: Pontus Lundahl/TT
Foto: Pontus Lundahl/TT

Flera restauranger i Jönköpings kommun får kritik av kommunens miljöinspektörer efter den årliga kontrollen.

Det handlar om att det är smutsigt och dåligt städat, räkor som förvaras för varmt och personal som saknar kunskap om hur varm mat ska kylas för att undvika att maten blir dålig.

Restaurangerna får nu en eller ett par veckor på sig att rätta till felen innan en ny inspektion görs.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".