Johan Hult
Johan Hult, sportchef HV71. Foto: Håkan Eng/Sveriges Radio
Ishockey

HV71 förlänger med sportchefsduo

HV71 har i dag förlängt kontrakten med sportchefen Johan Hult och assisterande sportchefen Johan Davidsson i ytterligare två år.

Johan Hult och Johan Davidsson tillträdde i sina roller 2014 och det nya kontraktet innebär att de få fortsätta arbeta med A-lagsverksamheten.

– Vi är mycket nöjda med det arbetet som Johan och Johan gör och är övertygade om att de kommer fortsätta den sportsliga utvecklingen i HV71, säger Peter Ekelund, General Manager i HV71 till klubbens hemsida.

Sportchefen Johan Hult är nöjd med att få fortsätta arbetet i klubben, och säger så här till klubbens hemsida om kontraktsförlängningen:

– Det känns naturligtvis roligt att HV71 fortsätter att satsa på mig och Johan (Davidsson). Vi vill fortsätta bygga på det som vi har startat och ser stor potential och utvecklingsmöjlighet i A-lagsverksamheten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista