Tranås mot Visby/Roma
1 av 3
Foto: Tommy Haag Sveriges Radio
Visby/Roma i glädje efter segermatchen mot Tranås AIF
2 av 3
Visby/Roma i glädje efter segermatchen mot Tranås AIF Foto: Tommy Haag Sveriges Radio
Tranås AIF mot Visby Roma 2016
3 av 3
Tranås AIF mot Visby Roma 2016 Foto: Tommy Haag Sveriges Radio
Ishockey

Säsongen över för Tranås

2:21 min

Det är slutspelat för Tranås AIF den här säsongen. Visby/Roma blev för svåra även i den andra playoffmatchen. Gästerna vann till slut med 4-1, samma siffror som i torsdags.

Tranås AIF var piskade att vinna den andra matchen mot Visby /Roma för att få till en tredje och avgörande match på söndag. Men det gick om intet eftersom hemmalaget mötte ett bättre lag sett över två matcher.

Trots att Tranås ledde med 1-0 efter öppningsperioden vände gästerna på det i andra perioden till en ledning med 2-1. Och redan då började man ana vart åt det lutade.

I den tredje perioden kom också 3-1 målet som ett brev på posten. En lyftning från nästan halva planen från Joakim Axman, letade sig in bakom hemmakeepern Adam Bengtsson. Och där var säsongen förstörd. Det hjälpte inte att TAIF hade ett numerärt överläge i dryga minuten i spel 5 mot 3. Reduceringen uteblev och i stället slog gästerna in 4-1.

Vad som händer med Tranås nu är mycket oklart. Det var ingen som ville uttala sig om den saken efter matchen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista