Mullsjö AIS - Storvreta Foto: Patrik Bromander
Foto: Patrik Bromander

Mullsjö tappade - slutspelsplatsen i fara

2:09 min

Mullsjö såg länge och väl ut att säkra en slutspelsplats, men 5-3 mot Falun blev till 5-6 och plötsligt ser det osäkert ut inför sista omgången.

Det var 3-3 efter två perioder mellan Mullsjö och Falun. I tredje gick Mullsjö fram till 5-3, men med mindre än åtta minuter kvar tappade man allt. Falun vände till 6-5 på mindre än två minuter och vann matchen.

Inför sista omgången nästa lördag är Mullsjö sexa i tabellen, men kvartsfinalplatsen är inte säkrad. AIK, närmast under slutspelsstrecket, knappade in tre poäng ikväll på lagen ovanför. Bara två poäng skiljer nu mellan Mullsjö och AIK och allt kommer att avgöras i sista omgången.

Mullsjö avslutar borta mot Granlo, som idag blev klart för nedflyttning och således inte har något att spela för mer än äran i sista omgången. Samtidigt måste AIK besegra tabellettan Pixbo för att Mullsjö ska missa slutspelet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista