Bussolycka
Foto: Lyssnarbild

Flera olyckor efter snöfallet - buss körde av vägen

Snöfallet som har dragit in över länet har ställt till problem i trafiken med flera olyckor som följd.

08:16 - I höjd med Vallnäs i riktning mot Eksjö på riksväg 40 ska en bil kört av vägen och där är det begränsad framkomlighet.

08:02 - Några minuter efter klockan 08 kom det in ett larm om en olycka mellan Nässjö och Solberga där flera personbilar var inblandade. Det var på länsväg 953 i höjd med Fagersta i riktning mot Nässjö.

07:58 - Nästan samtidigt som olyckan i närheten av Nässjö så kom ett larm in om att personbil voltat på riksväg 27 i närheten av Gislaved, i höjd med Illerås mellan Tranemo och Gislaved.

07:52 - På E4:an mellan Vaggeryd och Jönköping har det varit besvärligt och personbilar har kört av vägen efter snöfallet och halkan.

07:48 - Och vid Hyltena, strax söder om Jönköping i närheten av Barnarp, var en lastbil och personbil inträffade i en olycka på länsväg 846 vid 08-tiden.

07:46 - Strax innan klockan 08 på måndagsmorgonen kom det in ett larm om en singelolycka där en buss var inblandad på länsväg 826 mellan Bodafors och Landsbro. Det ska funnits fem passagerare på bussen och chauffören där ska vara skadad. Chauffören ska ha varit kontaktbar när ambulans kom till platsen.

07:01 - Och strax efter klockan sju var en lastbil och en personbil inblandade i en olycka i Gislaved.

04:34 - Några timmar dessförinnan hade en lastbil ställt sig på tvären på E4:an och stoppat trafiken.

Följ trafikläget här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".