Kaney West
Engji Jashari med Kaney West som signerar hennes skor. Foto: Engji Jashari
Kanye West i Älmhult

19-åriga Engji från Huskvarna fick träffa sin stora idol Kanye West

3:57 min

Engji Jashari, 19 år, tog i går beslutet att sätta sig i bilen för åka ner till Älmhult för att kanske få en glimt av sin stora idol Kaney West. Ett beslut som hon inte ångrade.

Engji Jashari, hennes syster och hennes vän fick i går förmiddag reda på att världsartisten och kändisen Kanye West befann sig i småländska Älmhult.

– Jag trodde inte på det. Det kändes helt overkligt innan Aftonbladet la upp en bild för att bekräfta det, säger Engji Jashari.

Då tog de tre beslutet att sätta sig i bilen och snabbt åka ner till Ikeas varuhus i Älmhult där världsartisten befann sig.

– Han har alltid varit en av mina största idoler, och så fort jag såg den här nyheten så var det bara att samla ihop vännerna och åka direkt, säger Engji Jashari.

Och det beslutet fick ingen av dem ångra då de efter mycket möda träffade Kanye West.

Jag vet inte hur jag ska beskriva det, det är helt obeskrivligt. Det är jättestort.

När de väl träffade honom så passade de på att ta bilder med honom och få sina skor signerade av Kanye West, som är gift med dokusåpakändisen Kim Kardashian.

Och enligt Engji Jashari så skulle hon kunna tjäna en rejäl hacka på att sälja skorna, som lanserades i somras och som är svåra att få tag på.

– Jag har inte lagt ut skorna än men min kompis har blivit erbjuden över 50 000 kronor för sina skor. Men på Ebay går de att sälja för ännu mer, där ligger de på 200 000 kronor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista