Mullsjös Kim Ganevik med bollen.
Mullsjös Kim Ganevik avgjorde med sitt 9-6-mål. Foto: Arkivbild/Sveriges Radio
Innebandy

Mullsjö vann svängig match mot mästarna

Johan Nygårdh, Mullsjö: Alla mål räknas
2:42 min

Det blev många mål när Mullsjö tog tre nya poäng i Superligan i innebandy.

Redan efter 29 sekunder gjorde Sebastian Palmqvist 1-0 för Mullsjö och det satte tonen för resten av perioden. Trots att inga fler mål föll så skapades det många chanser och båda lagen spelade i högt tempo.

I andra perioden blev det mer av ett ställningskrig och när Mullsjö drabbades av två utvisningar kunde ex-Mullsjöspelaren Jimmie Petersson kvittera.

Samma Pettersson gjorde även 1-2, även det i numerärt överläge, några minuter senare och i det läget var det mycket Storvreta. Dock svängde matchen åter bara minuten senare då Henrik Olofsson kvitterade till 2-2.

Efter det målet exploderade Mullsjö, som gick ifrån till 5-2 innan periodpaus - det sista målet med bara en sekund kvar av perioden.

Trots att Mullsjö även gjorde 6-2 sex minuter in i tredje perioden vägra Storvreta ge sig, men närmare än 8-6 kom man inte. Istället kunde Kim Ganevik sätte 9-6 i tom kasse.

Mullsjö AIS - Storvreta IBK 9 - 6 (1 - 0, 4 - 2, 4 - 4)

Mer om Sporten P4 Jönköping

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".