Kasper Hedlund.
1 av 2
Kasper Hedlund. Foto: Henrik Gustavsson/Sveriges Radio.
Rikard Eriksson.
2 av 2
Rikard Eriksson. Foto: Henrik Gustavsson/Sveriges Radio.
Innebandy

Mullsjö obesegrade i hemmahallen

1:56 min

Mullsjö besegrade bottenlaget Team TG med 7-3 och befäster sin position som ett av topplagen i SSL.

Efter en jämn första period gjorde Mullsjö ett ryck tidigt i den andra perioden och gick från 1-0 till 4-0 på mindre än tre minuter. Därefter hade Mullsjö full kontroll på matchen.

- Hyfsat svängig match, där vi kom undan billigt i första perioden. Sen kontrollerade vi matchen. Men vi letar fortfarande efter fullträffen. Vi har mer att ge, sammanfattade Kasper Hedlund.

Efter nio omgångar är Mullsjö ett av de fyra, fem lagen som ser ut att kunna dra ifrån i tabellen. Hemma är man erkänt starka. Det här var fjärde hemmamatchen för säsongen och man har vunnit samtliga.

- Vårt spel har varit upp och ner, men vi börjar komma igång sakta men säkert, säger Rikard Eriksson som är en av de nya som ska ta Mullsjö upp till nästa nivå.

Är det realistiskt att tro på final och SM-guld redan den här säsongen?

- Det tycker jag absolut är realistiskt. Mullsjö visade det redan förra säsongen när man var nära mot Växjö. Det är inte så mycket som krävs, bara det lilla steget som behöver tas, menar Eriksson.

Mullsjö-Team TG  7-3 (1-0, 5-3, 1-0)
MAIS: Viktor Wibring 2, Gustav Svensson, Kim Ganevik, David Gillek, Kasper Hedlund, Tobias Utterberg.
Team TG: Jakob Arvidsson 2, Tobias Sikström.
Publik: 892

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista