Avspärrning och människor
En person har misshandlats på en restaurang i Nässjö. Foto: Mikael Fritzon/TT
Nässjö

Man död efter attack på restaurang

2:52 min

En man i 25-årsåldern har avlidit efter att ha blivit attackerad på en restaurang i centrala Nässjö tidigare i dag.

Det var vid 13-tiden på onsdagen som en man blev grovt misshandlad inne på en restaurang i centrala Nässjö. På vilket sätt han blev misshandlat vill polisen inte gå in på.

– En man i 25-årsåldern har avlidit till följd av skadorna som han har fått och hans anhöriga är underrättade, säger polisens presstalesperson Fredrik Kliman.

En man i 45-årsåldern är anhållen misstänkt för brottet. Han kunde gripas efter ett intensivt polisarbete som pågått under eftermiddagen. Utredningen leds nu av åklagare och polisen är sparsam med att berätta fler detaljer om händelsen.

– Den tekniska undersökningen som har pågått under eftermiddagen kommer att fortsätta. Det är full aktivitet i ärendet, säger Fredrik Kliman.

Den anhållne mannens försvarare Mikael Svegfors säger till P4 Jönköping under torsdagen att mannen mår väldigt dåligt, men vill inte säga vad som kommit fram i det första förhöret.

– Vi har haft ett inledande förhör men det är alldeles för tidigt att säga något, säger Mikael Svegfors.

Polisen har bekräftat för P4 Jönköping att de två männen ska ha känt varandra.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista