Oavgjort för länslagen i div 2-fotbollen

Husqvarna FF och Myresjö IF spelade oavgjort, 0-0, i en händelsefattig match på Vapenvallen. Desto mer hände på Folkungavallen i Linköping där det blev 2-2 mellan Linköping och Jönköpings Södra.
534 åskådare på Vapenvallen fick se en ganska dålig match mellan Husqvarna och Myresjö. 0-0 blev det, men det var Myresjö som låg närmast segern. - Poängmässigt får vi vara nöjda med en poäng, men spelet vi presterade var det sämsta vi gjort den här säsongen. Vi skapade inga målchanser alls, Myresjö hade i varje fall ett par skapliga chanser, sa Husqvarnas lagkapten Lasse Bergh. Desto mer dramatik blev det i matchen mellan Linköping och Jönköpings Södra. J-Södra ledde med 1-0 i halvtid efter mål på hörna av Mattias Larsson. Det osannolika hände sedan att det blev tre mål på tilläggstid! Linköping gjorde 1-1 och 2-1 i 90:e respektive 92:e matchminuten. När klockan stod på 93 minuter kvitterade Stefan Kjellberg för J-Södra. Dagens resultat innebär att IFK Värnamo behåller serieledningen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".