Två företag i konkurs i Jönköping

Företaget Power INIT AB i Jönköping har försatts i konkurs vid Jönköpings tingsrätt på egen begäran. liksom företaget "Golf on internet svenska ab".
Power INIT har åtta anställda och sysslar med internetlösningar för större företags marknadskommunikation. Företaget utsågs till årets företag i Jönköping i mitten av 90-talet. Företagets vd Bengt Sjöberg säger till Nyheterna att arbetet med att rekonstruera företaget redan är i gång och att han hoppas att det ska kunna leva vidare trots konkursen. "Golf on internet svenska ab" har en hemsida på nätet, med målet att öka tillgängligheten till flera av landets golfbanor. På många banor är det svårt att få tider för att spela, men via hemsidan har medlemmar kunnat boka vissa fasta tider. Det var företaget som självt begärde sig i konkurs. Golf on internet har fem anställda.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".