Extremt våldsam natt i Karlstad

Karlstad har upplevt en extremt våldsam natt med rader av misshandelsfall inne i centrala delarna av stan.

Vid 11-tiden igår kväll greps 3 män i 20-årsåldern misstänkta för grov misshandel på Stora torget. 2 26-åriga män slås ner och får ta emot kraftiga slag och sparkar.

De 3 våldsverkarna är anhållna. Ett par timmar senare utbryter bråk utanför en hamburgerrestaurang strax intill torget och en 16-årig pojke utpekas av vittnen sedan han sparkat en redan nedslagen 26-åring. 16-åringen frisläppt efter förhör.

En halvtimma senare grips en 30-årig man på en restaurang vid torget. Mannen startade slagsmål på restaurangen och i samband med att han greps av vakter så slogs han vilt omkring sig. Han är anhållen. Några minuter senare blir en polispatrull vittne till hur en 23-årig man slås till marken av en 18-åring. Vid 3-tiden i morse misshandlas en 22-årig man mitt i stan av ett helt gäng okända personer som slår ner honom och sparkar på honom innan dom lämnar platsen. Flera vittnen finns till misshandeln.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".