Minskade resurser vid vårdcentral

Från den första oktober och året ut kommer vårdcentralen Molkom/Väse huvudsakligen att bemannas av läkare från bemanningsföretag och tillgängligheten kommer att vara mer begränsad än tidigare.
Enligt ett pressmeddelande är distriktsläkar- och distriktsköterskemottagningarna i Väse och distriktssköteskemottagningen i Ulvsby tillfälligt stängda, med hänvisning till vårdcentralen i Molkom. Mottagning där kommer i fortsättningen dessutom att vara tidsbeställd. - Vi hoppas på förståelse från våra patienter för den uppkomna situationen. Länsledningen för allmänmedicin arbetar intensivt med att hitta en permanent lösning för Vårdcentralen Molkom/Väse, säger Hans-Olof Petersson, ordförande i länsledningsgruppen för allmänmedicin i pressmeddelandet. Mer information om de nya rutinerna kommer skickas ut till hushållen denna vecka.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista