MUF vill legalisera cannabis

Moderata ungdomsförbundet i Värmland vill legalisera cannabis. Styrelseledamoten Erik Fröcklin är en av flera som står bakom förslaget. Att tillåta cannabis anser han vara en självklarhet. - Dagens lagar kring cannabis är föråldrade. Det är dags att se över lagstiftningen. Cannabis försvinner inte för att det är förbjudet.
Med hänvisning till Holland menar Erik Fröcklin att en legalisering av cannabis skulle innebära att antalet tunga missbrukare skulle minska, det skriver Värmlands Folkblad. Muf i Värmland säger också nej till EMU. Dessa två frågor kommer att behandlas på söndag i Moderaternas distriktsstämma. Erik Fröcklin ligger också bakom förslaget om att säga nej till EMU. Han ser valutaunionen som ett projekt med tvivelaktiga vinster och stora risker. - Går vi med ger vi upp vår självständiga valutapolitik och det vore mycket olyckligt.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".