Arvika

Stort stöd till ägarna av Olssons brygga.

I förra veckan totalförstördes restaurangen Olssons brygga i Arvika i en mordbrand. Sedan branden har det strömmat in stöd och uppskattning till de bröder som äger restaurangen. Det säger en av ägarna Mattias Olsson.

- Efter en sådan här grej känns det oerhört bra. Det gör att man får det stöd man behöver för att orka gå vidare. Det har startats sidor på facebook, vi har fått blommor, vi har fått stöd på alla sätt, säger Mattias Olsson.
Mattias Olsson säger också att de under måndagen kommer att ha ett möte med kommunen och försäkringsbolaget efter vilket det förhoppningsvis kommer att framträda en klarare bild av hur framtiden för restaurangen och brödernas verksamhet kommer att se ut. Även om det inte går att till sommaren bygga upp restaurangen som den var, skulle det vara möjligt med någon temporär lösning, säger Mattias Olsson, som tillägger att de av bokningsbolagen fått uppskov en tid och därför ännu inte behövt avboka några artister till sommaren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista