Svensktoppen nästa

Jessica Blomqvist vann Svensktoppen nästa

Det blev Jessica Blomqvist som tog hem segern i Svensktoppen nästa på länsfinalen i Sunne på fredagen. Hon framförde den egenskrivna låten ”ett ord” och får nu representera Värmland i Svensktoppen nästa.

Det var en känsloladdad Jessica Blomqvist som äntrade scenen som vinnare. Hon är 26 år gammal och kommer från Karlstad. Hon jobbar som vårdbiträde och i sommar ska hon arbeta vidare med sin låt ”Ett ord” för att förhoppningsvis stå som vinnare i den stora finalen i slutet av september

Jessica har vunnit en studioinspelningen i Sveriges radio Värmlands regi och får även representera Värmland i kampen mot de andra lokalradiostationerna inom P4. Den 30 augusti presenteras alla 25 lokalradiostationers vinnare i P4 Premiär och 10 stycken av dem går vidare till riksfinalen på Liseberg i Göteborg. Den som vinner där får prövas som utmanare till Svensktoppen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista