Packmopedsturnén ute på vägarna igen

Nu drar packmopedsturnén genom Värmland igen... Göran Samuelsson, Staffan Hellstrand, Ronny Eriksson, Anna Stadling och flera andra artister uppträder på tio platser i länet under lika många dagar.

- Det är ju världens kick och köra moppe, säger Idde schultz, en av artisterna på årets packmopedsturné.
- Jag tackade ja eftersom jag hör talas om den här turnén förut och läst om den i tidningen. Min syrra som varit med på turnén tidigare sa att jag måste ta chansen att åka med om jag har möjlighet.
Första gången Göran Samuelsson drog iväg på sin packmopedsturné runt om i Värmland 1992, så åkte han helt ensam. Men nu är trycket från artister som vill med stort:
- De som har varit med, de pratar varmt om det här och rekommenderar andra, säger Göran Samuelsson. Och det är ju en fin resa, det är helt underbart. Det byggs upp en alldeles speciell stämning. Jag har hört många säga att det smittar av sig så att de spelar på ett sätt som de inte skulle gjort annars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista