Fortsatt jakt på rånarna

Polisen har under natten fortsatt spana efter de 3 män som igår förmiddag rånade Westra Wermlands sparbank i Charlottenberg. Det har kommit in mängder med tips och flera av de betecknas som intressanta av polisen.
Just nu arbetar ett tiotal kriminalpoliser med att bearbeta iaktagelser och att förhöra vittnen. Den tekniska undersökningen av banklokalen är avslutad men ännu inte analyserad.Strax före rånet fick polisen larm om att en mörkblå Volkswagen Golf brann. Bilen var parkerad strax intill ett rött fritidshus nära vägen mellan Köla och den så kallade Branäsbacken. Polisen sätter bilen i samband med rånet mot banken i Charlottenberg och tror att vittnen måste ha sett personer och fordon röra sig kring platsen tidigare på morgonen. Det var 3 män som deltog i rånet och senare hittades även flyktbilen utbränd.Bankpersonalen fick inga fysiska skador men mår, enligt bankledningen, mycket dåligt efter rånet. För tre av kassörskorna var det andra gången de rånades.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".