Sunne

Det ska snackas på festen i backen

Under tisdagen kan Sunneborna roa sig i skidbacken och samtidigt säga sin mening till kommunens politiker. För Sagolika Sunne-dagen är en dag för kommunikation, säger kommunalrådet Ola Persson (C).

Kommunikation i all ära, Sunnebon Pontus Danielsson, som har ledigt från skolan idag, har kommit till skidbacken för att åka skidor. Kanske kollar han lite på ABBA-showen eller något av det andra som händer vid Ski Sunne under dagen. Men någon vidare koll på politikerna har han inte.

– Jag tror inte att Pontus är unik i det här, utan det är viktigt att vi politiker kommer ut och att vi når ut på ett naturligt sätt. Och vad är mer naturligt än att vi har en fritidssysselsättning tillsammans, säger kommunalrådet Ola Persson (C). 

– Vi vill skapa mötesplatser för få en bra kommunikation med kommuninvånarna och att utveckla det vi är bra på. Och då får vi skapa sådana här platser dit människor vill komma.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista