VÄRMLAND

Många misshandlade i natt

Polisen rapporterar att det senaste dygnet varit relativt stökigt med bland annat många fall av misshandel. Anmälningar om misshandel har kommit från bland annat Arvika, Filipstad och Kristinehamn. I Deje greps två personer i natt misstänkta för dråpförsök på en 16-årig pojke.

Efter klockan ett i natt uppstod ett större bråk i en lägenhet i Deje. En 16-årig flicka och en 23-årig man greps misstänkta för dråpförsök efter att ha försökt strypa en 16-årig pojke. Under natten uppstod också ett lägenhetsbråk i Arvika. En 20-årig man hotade lägenhetsinnehavaren med kniv och blev senare anhållen av åklagare.

I Filipstad blev i natt en 52-årig man oprovocerad slagen med en träpåk av en 42-årig man som misstänks för grov misshandel. I Forshaga misshandlades en 47-årig man i ett trapphus av en 35-årig man och i Kristinehamn blev en 17-årig pojke påhoppad och sparkad av tre personer. Pojken fördes till Karlskoga sjukhus med skador i ansiktet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".