Speedway

Ingen match på Tallhult

Regnet och domaren satte stopp för Valsarnas match mot Örnarna igår kväll. Ett beslut som Valsarnas lagledare Per Wester inte var helt enig med.

Valsarna skulle igår tagit emot Örnarna på Tallhullts banan i Hagfors, domaren valde dock att ställa in matchen 15 minuter innan match start på grund av att banan var för blöt. Ett beslut som Valsarnas Lagledare Per Wester inte var helt enig med.

- Jag tycker att man kunde ha väntat och sett om banan skulle blivit bättre men domaren väljer att ställa in, säger lagledare Per Wester.

Valsarna hade jobbat med banan under veckan och allt såg bra ut. Men så kom regnet och det klarade inte banan av. Den inställda matchen blir också kännbar ekonomiskt för hagforlaget.

- Vi är ju ekonomiskt skyldiga till borta laget plus att vi har egna resor. Det är aldrig bra att behöva ställa in en match varken för oss eller publiken, säger Per Wester.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista