Männen ännu inte identifierade

Polis på flera platser i landet arbetar nu hårt med dubbelmordet på E6 utanför Halmstad i förra veckan, när en värmländsk bil hittades brinnande och där senare två avlidna män hittades i bakluckan.

En viktig fråga nu är att fastställa identiteten på de avlidna.

– Vi har ju skickat en begäran till rättsläkarna och de säger att i slutet på veckan har vi kontakt med dem. Givetvis dagligen och stundligen så att vi får väl se om vi kanske kan få det tidigare är fredagen. Men vi är i händerna på våra rättsläkare, säger Tommy Sundlén är presstalesman vid Hallandspolisen.

Det har ju de senaste dagarna spekulerats i massmedia i att det finns kopplingar mellan norsk knarkmaffia och branden hos er i Halland, vad har du att säga om det?

– Det är jätte viktigt att komma ihåg att de uppgifterna kommer inte från polisen utan de kommer från massmedia och konsekvent så är det ingenting vi bekräftar eller överhuvudtaget kommenterar, säger Tommy Sundlén.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".