Sport - Inställda matcher

Många sportevenemang inställda

Snöovädret har ställt till det för många idrottare i länet. Det handlar om inställda matcher i bl a handboll, fotboll, bandy och bordtennis.

Under lördagen skickade värmländska handbollsförbundet ut ett pressmeddelande om inställda matcher på grund av ovädret.

Boltic skulle ha spelat hemma mot Otterbäcken men den matchen fick också ställas in. Nu hoppas man kunna genomföra matchen 18:00 söndag kväll istället. Västerstrands damer skulle ha spelat bortamatch not Kareby. På väg till matchen nåddes dock laget av beskedet att det inte blir något spel.

Carlstad United skulle ha mött Degerfors i en träningsmatch på konstgräset på Västerstrands IP i Karlstad. Planen var dock inte spelbar och matchen fikc ställas in.

Även Carlstads BTK har problem då motståndarlagen inte tar sig till Karlstad för spel. På lördagen var det Mölndal som kastade in handuken. På söndagen skulle Askim ha kommit på besök men redan idag lördag ställdes den matchen in.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".