Fredrik Wilkingsson och Filip Hammar. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix
Grums

Filip och Fredrik gör TV i Grums

Värmland och Grums står i centrum för TV-paret Filip och Fredriks nästa satsning. Produktionsbolaget Stockholm - Köpenhamn annonserar nu efter Grumsbor som söker kärlek eller nya vänner och vill vara med i TV. Grums Kommunsekreterare Zergny Lindner tror att satsningen blir positiv för kommunen.

Enligt vad SR Värmland erfar är det Filip Hammar och Fredrik Wikingssons nya satsning i Kanal 5 som man i så fall kommer att få vara med i. Produktionsbolaget som nu annonserar efter deltagare är samma som tidigare gjort bland annat Filip och Fredriks direktsända program från New York samt den populära TV-serien I en annan del av Köping. Tidigare i år sa Fredrik Wikingsson i en tidningsintervju att de planerade en mer emotionell TV-serie som ska spelas in i Värmland.

Kanal 5 vill varken bekräfta eller dementera att Filip & Fredrik ska till Grums, men konstaterar att kanalen just nu annonserar efter deltagare bland annat i Grums.

Vi har besökt Grums och Grumsborna är positiva till att ett program spelas in på orten.

– Lite kul att det kommer till Grums och många tycker ju om Filip och Fredrik. Det här kan nog även ge mycket för orten, det är ju sällan vi är med i positiva bemärkelser.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista