Vinnare av Tummen och pekfingret 2010 - Sten Fylkner samt styrelseordförande Eva Werkelin. Foto: Karin Lindgren
KARLSTAD

Fylkner årets campingföretagare

Ägaren till campingkedjan First Camp, Sten Fylkner, har utsetts till årets campingföretagare av Sveriges camping- och Stugföretagares Risksorganisation på årsstämman i Leksand.

First Camp står som ägare till bland annat Skutbergets campingplats utanför Karlstad.

Priset är instiftat för att uppmärksamma framgångsrikt entreprenörskap och företagande inom branschen och är den finaste utmärkelsen man kan få inom camping- och stugvärlden.

Juryns motivering lyder i sammanfattning:

"Årets pristagare kom relativt sent in i vår bransch men har sedan dess verkat mycket aktiv i sitt företagande som anställd VD och sedermera som campingägare. Han har i sitt arbete inom campingnäringen och genom sitt hängivna engagemang i styrelsearbete, regionalt såsom riks, otvetydigt alltid satt egna intressen åt sidan framför den enskilde medlemmens. Han har med oprutbar noggrannhet i sitt arbete drivit obekväma frågor samt bidragit till att vår bransch har tagit steget från familjeföretagande till ett mera affärsmässigt företagande!"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista