Sanny Lindström och Tommy Samuelsson Foto: Bengt Höglind
Karlstad

FBK-tränare andas tillfälligt ut

Efter gårdagens seger över Skellefteå, där det nu står 3-3 i matcher, är Färjestads tränare Tommy Samuelsson förstås nöjd, eftersom det blir en avgörande match mellan de båda lagen i morgon i Skellefteå. 

– Med tanke på gårdagskvällen, så är det en bra dag idag, säger tränaren Tommy Samuelsson.

– Det var väldigt snälla ord i omklädningsrummet igår, men det är vinst eller förlust och man kollar framåt hela tiden. Igår visste vi att det var bara vinst som gällde och det visade vi direkt, säger lagkaptenen Sanny Lindströrm.

Varför har ni inte gjort det i andra matcher då?

– Vi kanske behöver den där pressen på oss, men skämt åsido, det är så jämnt mellan lagen och det gäller att fortsätta att vara ödmjuk inför tisdagsmatchen, så hoppas jag vi kan vinna det här, fortsätter Sanny Lindström.

– Idag kör vi en liten rehabiliteringsträning på 25 - 30 minuter, få blodet att strömma genom kroppen och svettas lite. Sedan gäller det att äta och vila så mycket som möjligt inför morgondagen, säger Tommy Samuelsson.

Äta och vila, inget taktiksnack?

– Vi har mött varandra, jag tror det är elva gånger, så det finns inga större överraskningar att komma med. Det handlar ju lite om dagsform och allt sådant för att kräma ur det sista i morgon, avslutar Tommy Samuelsson.)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".