Trafik

Flera olyckor på hala vägar

Det har varit halt på vägarna och flera trafikolyckor har skett under natten mot lördagen och de tidiga morgontimmarna i länet.

En personbil gick av vägen på E18 öster om Norsbron vid ett-tiden inatt. Bilen voltade och blev liggande på taket. En mindre skåpbil körde av vägen på samma ställe och genom ett viltstängsel. Ingen person behövde dock uppsöka sjukhus.

Vid fyratiden körde en person av vägen vid i korsningen av länsvägarna 604 och 605 vid Käxsundet och kolliderade med ett träd. När polisen kom till platsen var bilen tom, men blod fanns både inuti och utanför. Med hjälp av hundförare kunde personerna från bilen hittas i den enes bostad i Karlskoga. De hade sannolikt lindringa skador.

Och två personer fick föras till sjukhus efter att ha voltat med sin bil på riksväg 63 i höjd med Getebol vid kvart över fyra på lördagsmorgonen. Vägen fick stängas av i båda riktningarna under bärgningsarbetet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista