Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Fettisdagen stressig för bagarna

Idag är det som bekant fettistdagen där semlan är huvudnumret. På de flesta bagerier har det inatt arbetats för högtryck för att tillgången på semlor ska vara god denna dag. På Lundbergs Bageri i Karlstad har det sedan klockan tio igår kväll bakats cirka 7.000 semlor.

-En normal dag bakar vi mellan 800-1.000 semlor, säger Tommy Fröding på Lundbergs bageri.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".