Entrén till Sunne Vattenland. Foto: Lennart Nordenstein/Sveriges Radio.
Sunne

Framtidstro och optimism hos Vattenlandets nya ägare

1:33 min

Det var oklart in i det sista om Sunne Vattenland skulle få nya ägare. Det berättar Göran Matutinovic som efter lite diskussioner skrev på papprena och formellt blev Sunne Vattenlands nya ägare för drygt 12 miljoner kronor.

– Vi hade ett möte i morse och det var i självklart att vi skulle vara överens. Tillslut skakade vi hand, sen var det namnteckning och nu kör vi, säger Göran Matutinovic som på onsdagen blev ny ägare för Sunne Vattenland.

Vattenlandets tidigare ägare har inte lyckats få det att gå med vinst, men Göran Matutinovic är optimistisk.

– Jag tror att jag ska kunna hantera den prisbild som är där nu. Nu vänder det, det har jag bestämt mig för. Efter varje konkurs är det ju nedskrivningar. Jag tror vi är på den nivån nu att i kombination med en bra sommar och bra idéer så tror jag att vi kommer att lyckas nu.

Vad vill du ändra på i verksamheten?

– Jag har ju själv barnfamilj och har rest runt på alla de här parkerna och vattenland som vi har i Sverige. Det handlar i grund och botten om att öka servicegraden och att erbjuda mer shopping och mer mat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista