Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) och landshövding Eva Eriksson. Foto: Lennart Nordenstein/Sveriges Radio
Rally Sweden 2011

Ministern på plats i rallyskogen

"Det här är fantastiskt stort"
1:09 min

Bland alla tusentals åskådare i rallyskogen finns också regeringsmedlemmen, Catharina Elmsäter-Svärd (M). Infrastrukturministern invigde rallyt och idag följde hon det på plats.

– Det här är fantastiskt stort. Jag brukar uppdatera min facebook med vad jag gör och jag noterar att jag får väldigt mycket kommentarer. Väldigt många från Enhörna och Södertälje, där jag är i från.. De är här i krokarna och skickar små hälsningar och undrar var jag är för de ser mig inte, säger Catharina Elmsäter-Svärd.

Är detta ett bra skyltfönster för Sverige?

– Ja, självklart. Och är det som det är idag med massor av snö är det extra spektakulärt. För många också väldigt exotisk och kan journalisterna återge den här känslan så kan ju människor kä'nna att de vill åka hit, säger Catharina Elmsäter-Svärd.

Mer från rallyt

Ramona Karlsson. Foto: Mats Fagerström/Sveriges Radio.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".