Säffle

Kvinna våldtagen av flera män

En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon i går kväll blev utsatt för en gruppvåldtäkt i Säffle. I polisförhör har kvinnan uppgett att blev indragen i en bil av tre män.

Kvinnan uppger att hon blev överfallen på vägen mellan Vintergatan och ICA Hjärtat i Säffle mellan ca kl 21.35 och ca 00.30.

Kvinnan har uppgett att tre män drar in henne i en mörkröd kombibil med tonade rutor bak, ev en Volvo av äldre modell. Hon uppger att de håller kvar henne med tvång och därefter blir transporterad ca 15-20 minuter.

Där förs hon direkt in i en byggnad, och som hon uppfattar det i markplan. I byggnaden utsätts hon för en våldtäkt av flera män. Hon kan inte ange hur länge detta pågår.Kvinnan körs sedan tillbaka till den plats där hon blev upplockad, av vad hon beskriver är samma män.

Kvinnans signalement av de tre männen:

Den första mannen beskrivs som mörkhyad, över 180 cm med rakt och kortklippt svart hår. Den andre mannen beskrivs som mörkhyad men är kortare än den förste, d v s under 180 cm. Den tredje mannen beskrivs som ljushyad, med blont hår, ca 25 år, under 180 cm.

Upplysningar kan lämnas till Värmlandspolisens krimjour på tel 010- 56 70300.