Superettan

Degerfors förlorade mot Ängelholm

1:57 min

Degerfors IF förlorade med 3-0 borta mot Ängelholm i Superettan igår. Degerfors tränare Patrik Werner är inte nöjd med det resultatet.

– Naturligtvis är vi missnöjda med att vi förlorar med 3-0. Men jag tycker inte att matchen ser ut som en 3-0-match. Första halvlek tycker jag är jämn. Vi hade fyra, fem bra lägen som normalt sett borde resultera i mål, bland annat ett ribbskott. I andra halvlek har vi mycket boll men skapar inte den där riktiga spetsen. Ängelholm vinner rättvist även om jag tycker att 3-0 är stora siffror, säger tränaren Patrik Werner

Ni hade chans att gå upp i serieledning om ni hade vunnit. Hur känns det att komma hem med något helt annat?

– Vi tittar inte så mycket på tabellen, det är så färskt. Vi försöker göra varje match så bra som möjligt och idag kom vi inte upp i den nivå som man borde göra för att vi ska rucka på ett lag som Ängelholm.

Vad är det som saknas?

– Framförallt aggressiviteten. Vi förlorade några dueller under första halvlek som blev matchavgörande. Det är små detaljer som avgör matcher, och när man hamnar i underläge med två mål så blir det jobbigt. Tredje målet kom i slutet när vi chansade.

Matchfakta: Ängelholm-Degerfors 3-0((2-0)) 1-0 Martin Andersen (17), 2-0 Jörgen Nilsson (42), 3-0 Sebastian Andersson (84). Publik: 672.