Arvika

Få ville diskutera festivalen

1:10 min

Intresset var inte så stort när Arvikafestivalen bjöd in till informationsmöte för boende i Arvika igår kväll.

Victoria Lindén, huvudansvarig för Arvikafestivalen, är besviken eftersom det inte kom så mycket människor som de hoppats på.

– Det kom en handfull människor som hade lite frågor gällande festivalen, men vi hade hoppats på att det skulle bli en större uppslutning än det blev.

Att det som så få antar Victoria Lindén kan bero på att de inte nått ut med information eller att folk hade annat för sig just denna kväll.

– Vi funderar på att göra ett nytt möte för att ge folk chansen en gång till. Vi tycker det är viktigt att ha den här typen av möten för att låta alla säga sitt om festivalen.

Vad är det du vill höra från Arvikaborna?

– Man hör ofta att festivalen inte har ett brett stöd i Arvika och att vi inte tänker så mycket på dem som faktiskt bor här och det tycker jag är allvarligt. Jag vill ha en festival som har ett brett stöd lokalt.

Åsikter de skulle vilja ha kan handla om till exempel ljudnivåer, planering, programsättning och marknadsföringen, som det stormat om de senaste åren.

– Vi tycker det är viktigt att prata om hur vi tänkt göra festivalen nu och hur vi ser på den i framtiden, säger Victoria Lindén.