1 av 4
Loreta Gyraite i jubileumsmatchen. Foto: Anders Jenshammar/SR Värmland
2 av 4
Arvika Baskets Jubileumsmatch Tema Barcelona -91 & Vi som inte fick va med. Foto: Anders Jenshammar/SR Värmland
3 av 4
Camilla Holgersson, Vi som inte fick va med & Ulrika Plogner, Team Barcelona -91. Foto: Anders Jenshammar/SR Värmland
4 av 4
Kicki Johansson, Team Barcelona -91 & Sara Norlander i Vi som inte fick va med. Foto: Anders Jenshammar/SR Värmland.
Basket

Arvikas Team Barcelona -91 kan fortfarande

Camilla Holgersson: ”Nu ska dom få bekänna färg”
2:28 min

Team Barcelona -91 visade att man fortfarande kan spela bra basket. I jubileumsmatchen i Arvika sporthall vann man enkelt med 59 - 28 över utmanarna, ”Vi som inte fick va med”, Arvika Baskets B-lag på 90-talet. Flest poäng i matchen gjorde Kicki Johansson, 90-talets stora stjärna i Arvika Basket.

Det var aldrig någon tvekan vem som skulle vinna. Team Barcelona -91 satte högsta fart redan i början av matchen och hade en tiopoängsledning innan ”Vi som inte fick va med” kunde sätta sina första poäng. 31 -13 var ställningen i första halvlek.

Den andra halvleken var den första lik, Team Barcelona -91 ångade på. Förutom Kicki Johansson, visade också Loreta Gyratie och Ulrika Plogner att de inte hade glömt bort hur man spelar basket på hög nivå. Båda två var säkra under korgen och visste hur ett distansskott skulle sättas.

I ”Vi som inte fick va med” var det Sara Norlander som stack ut mest och korades också till lagets bästa spelare. Priset som lagets bästa spelare i Team Barcelona -91 gick till Kicki Johansson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".