Centerns partiledare Annie Lööf. Lars-Gunnar Olsson/SVeriges Radio.

Centern har riksstämma i Karlstad

1:16 min

I september nästa år kommer Centerpartiet att hålla sin riksstämma i Karlstad. Det avslöjade centerledaren Annie Lööf när hon besökte Värmland idag.

Tidigare har ju Miljöpartiet, Folkpartiet och Moderaterna hållit stora kongresser på CCC. Moderaterna kommer tillbaka igen med en ny rikskonferens våren 2013.

– Centerpartiet i Värmland har verkligen visat en fantastisk inställning till att stå som arrangörer. Jag ser verkligen fram emot att ta avstamp mot valrörelsen tillsammans med hela Centerrörelsen när vi ses i Karlstad. Där ska vi fortsätta den förnyelse som vi påbörjade i Åre och staka ut en långsiktigt hållbar politik som kan ta Sverige in i framtiden, säger Annie Lööf, partiledare för Centerpartiet.

– Otroligt roligt att Centerpartiets uppstart inför valet 2014 sker i Karlstad och Värmland. Värmland är ju ett Sverige i miniatyr och det känns bra att det är här vi ska slå fast politiken för hur hela Sverige ska kunna utvecklas och Centerpartiet växa, säger Henrik Lander, centerns kommunalråd i Karlstad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista