Många mindre ärenden för polisen i natt. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix.
Pollishelgen

Misshandel, inbrott och drograttfylla i natt

Polisen har haft ett något lugnare dygn än det innan. Gott om händelser, men inga av större dignitet. Liksom fredagsdygnet så har polisen noterat flera misstänkta fall av ringa narkotikabrott och drograttfylleri.

En man är nu misstänkt för drograttfylleri och grov vårdslöshet i trafik efter att i natt ha försökt köra ifrån en polispatrull i Kristinehamn. Han kunde gripas efter att han lämnat bilen och försökt fly till fots.

En 35-årig man har fått sova ruset av sig hos polisen efter att ha kört in i en trädgård igår kväll, även det i Kristinehamn, och sedan kört vidare.

En man sitter anhållen misstänkt för bilinbrott och försök till inbrott i apoteket i Åmotfors igår morse. Mannen ingick i ett sällskap som tidigt på lördagsmorgonen tillkallade ambulans till den bil där de satt. Samtliga i bilen var kraftigt påverkade och fördes till sjukhus. I bilen hittade polisens misstänkt stöldgods.

En villa i Kristinehamn utsattes under natten till lördag för inbrott. Tjuvarna har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster och sedan stökat till rejält inne i huset. Vad som är stulet är ännu inte känt.

En 20-årig man blev misshandlad vid ett lägenhetsbråk i Säffle inatt. Misshandel betecknas som grov. Mannen kunde själv ta sig till akuten.

En 17-årig kille greps vid midnatt misstänkt för att ha gjort inbrott på Stenstalidsskolan i Kristinehamn. Han är också misstänkt för våldsamt motstånd vid gripandet. Killen anhölls efter förhör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista