Karlstad

MC-gäng i bråk med krogvakter

Ett stort slagsmål utbröt vid halvtvåtiden i natt på en krog i centrala Karlstad. Det var en grupp anhängare till ett kriminellt mc-gäng som hamnade i bråk med krogens vakter.

Bråket fortsatte ut på gatan, och avbröts först när polis kom till platsen några minuter senare.

Flera av vakterna misshandlades, men enligt polisens vakthavande befäl har ingen person gripits.

– Det kan vara svårt att utreda. Vakter brukar inte alltid vara så pigga på att prata med polisen, säger vakthavande befäl till P4 Värmland.

Ungefär samtidigt blev en yngre man knivskuren i ansiktet, även det i centrala Karlstad. Mannen fördes till centralsjukhuset och en anmälan om grov misshandel är upprättad, men det finns ingen misstänkt.

Tidigare under kvällen larmades flera patruller till Nykroppa där en person anmält att han hotats med pistol. Polisen grep senare en 44-årig man, och han är nu misstänkt för grovt olaga hot och misshandel.

Det är fortsatt trångt i arresterna runt om i Värmland. Karlstads nio platser är fullbelagda, och det är nu endast i Arvika som det finns utrymme kvar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".