Gunilla Köler, Thomas Nyberg och Martin Norberg Olivers är medlemmar i Melodifestivalklubben. Foto: Anna Lingsell/Sveriges Radio.

Melodifestivalklubben laddar upp för Andra chansen

5:41 min

Många är tokiga i Melodifestivalen, en del är till och med så frälsta att de är med i Melodifestivalklubben. I dag laddade delar av klubben upp med middag i Karlstad inför Andra chansen. En del av medlemmarna åker runt på alla deltävlingar.

Melodifestivalklubben är en intresseorganisation för personer som är intresserade av Eurovision Song Contest och den svenska uttagningstävlingen till denna, Melodifestivalen. Föreningen verkar för att föra samman personer som delar detta intresse, anordnar aktiviteter och tävlingar även under "lågsäsong". Föreningen är den svenska grenen av det världsomspännande Eurovision Song Contest-nätverket OGAE och kallas internationellt därför även för OGAE Sweden.

Källa: Melodifestivalklubben.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista